Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


14 лютого відбудеться щорічний "Ярмарок кредитів"

банер

Агенція регіонального розвитку Вінницької області запрошує керівників підприємств сільського господарства  взяти участь у щорічному «Ярмарку кредитів», який відбудеться 14 лютого 2019 року о 10:00 за адресою: м. Вінниця, вулиця 600-річчя, 17, 3 поверх (ТРЦ «Мегамолл»).

Прагнемо повідомити, що «Ярмарок кредитів» започатковано у 2016 році. Щороку ярмарок відвідує близько 80 учасників. Захід проходить у форматі маркетплейс, що дає можливість створити простір для комунікації між представниками банківських установ, компаніями, що спеціалізуються на обслуговуванні аграрного сектору і підприємствами сільського господарства.

Цьогорічний захід проводиться з метою інформування суб'єктів аграрного бізнесу про доступні фінансові продукти, нові тенденції на ринку фінансових послуг, механізми залучення фінансових та матеріально-технічних ресурсів для ведення агробізнесу.

Під час ярмарку передбачено презентації державних програм підтримки аграрного бізнесу, фінансових продуктів банківських установ, компаній- партнерів постачальників матеріально-технічних ресурсів.

Захід проводиться Агенцією регіонального розвитку Вінницької області за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації і Вінницької обласної Ради в рамках виконання Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року та Проекту Міжнародної фінансової корпорації "Аграрні розписки в Україні".