Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Активне довголіття

28 травня свій 90 - річний ювілей відсвяткувала жителька села Станіславчик – Чепис Олександра Дем’янівна.

В цей день привітати ювілярку, висловити слова шани та найщиріші побажання завітали завідувач відділення соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Наталя Воробій, соціальний робітник Тетяна Мельник, представник Станіславчицької сільської ради Євгенія Штопко, а також рідні та сусіди.

Завідувач відділення Наталя Воробій від імені голови Жмеринської райдержадміністрації Олега Легези та голови Жмеринської районної ради Василя Малярчука вручила Подяку за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію та вагомий внесок у розбудову держави в повоєнний період.

На адресу ювілярки  лунали щирі слова вітання, побажання міцного здоров'я, бадьорості духу, довголіття та мирного неба. Ювілярка з нагоди свята отримала квіти і подарунки та в свою чергу висловила щиру вдячність за теплі слова і увагу.

Багата на всілякі події доля Олександри Дем’янівни. За 90 років пережила чимало, все своє життя присвятила роботі, майже до 70 років працювала в колгоспі. Винагородою за її багаторічну працю стала повага односельців та нагороди за добросовісну працю.

Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Незважаючи на поважний вік, ювілярка - оптиміст. Крім того, у свої  роки має чудову пам’ять, чим не перестає дивувати оточуючих. Гостей порадувала цікавими  історіями. Розповідала про свій життєвий шлях, поділилась спогадами про свої щедро насичені подіями роки, побажала кожному з присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої, а собі особисто прожити до 100 років.

90 років

90 років

Зав.відділення  Н.І.Воробій