Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Cтартували навчальні військові збори

11 червня стартували навчальні збори з практичним призивом військовозобов’язаних роти територіальної оборони Жмеринського об’єднаного міського військового комісаріату. Програма зборів дуже насичена, адже за п’ять діб резервісти повинні удосконалити навички з тактичної, медичної, інженерної та вогневої підготовки, а також виконати програму фахової підготовки, бойового злагодження у складі рот, батальйонів та бригади.

О 12.00 годині усі резервісти прибули до місця дислокації, ознайомились з місцем проведення навчань, проживання, отримали форму, подружились один з одним, а вже  о 17.00 годині біля спортивної зали «Олімп» у парку культури та відпочинку відбувся урочистий мітинг з нагоди початку навчальних зборів.

Присутніх привітали голова райдержадміністрації Легеза О.В., заступник голови районної ради Бігас В.П., секретар міської ради Світлак Ю.С., військовий комісар Андрійчук Т.М..

Звернення до курсантів про гідне проходження військових навчань від земляків, які знаходяться в зоні бойових дій зачитав старший лейтенант Збройних Сил України, учасник бойових дій на Сході нашої країни зачитав Окаєвич М.Л..

Після завершення мітингу до відома присутніх був доведений план заходів, серед яких виконання вправ зі стрільби, інженерна підготовка позицій та їх маскування, віськово-медична підготовка, надання першої домедичної допомоги в умовах бойових дій, способи орієнтування на місцевості, експлуатація засобів зв’язку, характеристика бойової зброї, патрулювання, практичні та теоретичні заняття, роз’яснення вимог чинного законодавства щодо соціального захисту військовообов’язаних, матеріального і фінансового забезпечення, кримінальної та адміністративної відповідальності за правопорушення, бесіди щодо безпеки, правила застосування сили, тактично-спеціальна підготовка на полігонах військових частин.

військові збори

військові збори

військові збори

військові збори

військові збори

військові збори

військові збори

військові збори