Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


"Лелеченьки" з Кармалюків виборюють звання "народний"

28 жовтня 2018 року в с.Уладівка Літинського району відбулося свято фольклору в рамках підтвердження та присвоєння звання «народний» аматорським фольклорним колективам. За підтримки відділу культури і туризму Жмеринської районної сільської адміністрації почесне звання «народний» здобували учасники аматорського фольклорного колективу «Лелеченьки» Кармалюківського сільського будинку культури – керівник Людмила Водяна на присвоєння їм звання «народний».

Свято фольклору відбулось на сцені Уладівського сільського будинку культури та розпочалося святковим концертом, в якому прийняли участь колективи Літинського району.

Програма виступу складалась з 12 основних творів. Колектив «Лелеченьки» гідно представив наш район, члени журі на чолі з головою комісії Л.К.Гречанюк будуть рекомендувати управлінню культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації присвоїти колективу звання «народний».

Практичну допомогу в підборі репертуару та проведенні репетицій здійснила методист І категорії з питань роботи з аматорських  художніх колективів - Мартиновська Ірина Вікторівна.

Велику вдячність висловлюємо директору фермерського господарства «Агро-Ритм» О.А.Юрченкуза спонсорську підтримку колективу та сільському голові М.І.Огородніку. Щира вдячність сільській голові Уладівської територіальної громади, директору будинку культури за теплий прийом, а також начальнику відділу культури і туризму Літинського району Т. І. Лівчук та директору Літинського районного будинку культури Роману Терентьєву.

на звання народний

на звання народний

на звання народний