Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ДОПОМОЖЕМО ГРОМАДЯНАМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДАМ !

ЗВЕРНЕННЯ

ПРАЦІВНИКІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ» ДО КОЛЕКТИВІВ ПРОМИСЛОВИХ, СІЛЬСЬКО – ГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ, ФЕРМЕРІВ, ОРЕНДАРІВ, РЕЛІГІЙНИХ КОНФЕСІЙ,

ДО ВСІХ ГРОМАДЯН МІСТА ТА РАЙОНУ

 

В зв’язку  з проведенням з першого вересня щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», присвяченої Міжнародному дню людей похилого віку, Дню Ветерана та Міжнародному дню інвалідів, ми, працівники територіального центру, звертаємось до Вас з уклінним проханням проявити милосердя, гуманність, турботу, співчуття до інвалідів, малозабезпечених, обездолених громадян похилого віку і надати їм грошову або матеріальну допомогу ( продукти харчування, промислові товари, паливо та інше). Допомогти в ремонті житла допідготовки на осінньо-зимового періоду, а також морально підтримати обездолених людей.

Для переважної більшості малозабезпечених одиноких людей похилого віку, інвалідів з дитинства єдиним джерелом існування є пенсія на яку прожити  вкрай  важко.

Соціальним робітникам доводиться спілкуватися з понад 1000 одиноких людей похилого віку з обмеженою рухливістю, які знаходяться на надомному обслуговуванні територіального центру, вислуховувати скарги і бачити їх немічність. Ними надається щомісячно 10 – 13 тис. різних соціально – побутових послуг на місяць, кожний підопічний отримує 2 – 3 рази на тиждень по 10 – 15 послуг, в які не входить будь – яка матеріальна допомога.

Словами важко передати розчуленість людей, які отримують хоч і невелику, але допомогу від чуйних, сердечних громадян нашого району.

Складаємо безмежну подяку всім хто приймав і буде приймати цього року участь в наданні благодійної допомоги тим, хто її потребує, надіється і чекає. Дякуємо за піклування громадянами похилого віку та інвалідами.   

Сподіваємося, що і цього року у зв’язку з проведенням Всеукраїнської благодійної акції « Милосердя » до Міжнародного дня людей  похилого віку, Дня Ветерана та до Міжнародного дня інвалідів, Ви активізуєте надання допомоги, як до відзначення цих дат, так і постійно.

 

Наша адреса та реквізити:

23100 м. Жмеринка

вул. Центральна, 5

Наш контактний телефон 2-16-00

E-mail: tercentr777@ukr.net

 

 Р/р територіального центру 31550326155902,

МФО 802015

Код 36262840

ГУДКСУ у Вінницькій області

 

 За дорученням колективу  з шаною і повагою  директор   Тамара Оголенко