Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


На жмеринщині відзначили День медичного працівника

15 червня у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Кращих фахівців галузі охорони здоров’я району привітали начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації О.Ярмоленко,  голова районної ради В.Малярчук, міський голова А.Кушнір, головний лікар лікарні відновного лікування Б.Боровський, головний лікар станції швидкої медичної допомоги Т.Кузьміна, завідувач відділу лабораторних досліджень Л.Голева.та ін..

У своїй промові голова районної ради В. Малярчук перерахував ті надбання, які зроблено для покращення стану закладів охорони здоров’я, умов праці медичних працівників, якості надання медичних послуг та ті, що заплановано зробити. Загалом ним озвучено цифру в 2 млн. 330 тис. грн. коштів з різних джерел, які використано на модернізацію первинної і вторинної ланок медицини, адже район визначив пріоритетним напрямком розвитку у 2017-2018 роках саме медичну галузь. Висловив сподівання на такі ж кроки з боку міської ради. Подякував тим, хто завжди підтримував медичну галузь району, зокрема, народному депутату України І.Мельничуку, селищному та сільським головам.

Відтак побажав усім міцного здоров’я, спокою й достатку, успіхів та подальших професійних здобутків, миру в нашій країні.

За сумлінну багаторічну працю та особистий внесок у справу охорони здоров’я кращим фахівцям медичної галузі було вручено почесні грамоти та подяки від влади та керівництва комунальних установ.

  Особливу пошану виказали тим медичним працівникам, які перебували в зоні проведення антитерористичної операції: В.Якимишену, М.Верещинському, В.Ябловському, І.Ковальчуку, О.Гринику, О.Ткаченку.

Також у святковій залі були присутні ветерани медицини та пенсіонери, за плечима яких велике трудове життя з безцінним досвідом. На знак вдячності й поваги до них, всі їм аплодували стоячи.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять 38 працівників медичної галузі району, які поклали свої життя на Сході України.

Музичні привітання для винуватців свята прозвучали від працівників культури та аматорів сцени.

Не відходячи від традицій нашого району, в цей день присягу на вірність своїй професії склали молоді спеціалісти, які трудяться в наших лікувальних закладах.

…Зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя – почесна і гуманна місія лікаря. Тому бажаємо виконувати її з честю на благо українського народу. Щасливої вам долі і славного майбутнього! Зі святом!

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017

16/06/2017