Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Оперативна позачергова нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області»

Нещодавно відбулась презентація та підписання Меморандуму про співпрацю між Вінницькою обласною державною адміністрацією за участю голови Валерія Коровія та голови громадської організації «Час активного життя» Анатолія  Панчука, автора інноваційного соціально-орієнтованого престиж-проекту «Від пасивності до пасіонарності». Проект має на меті підтримку соціальної активності працівників гуманітарної сфери, що припинили свою трудову діяльність, та реалізується спільно з Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації у 5 пілотних районах – Жмеринському, Барському, Калинівському, Хмільницькому та Шаргородському. 

В рамках реалізації проекту 19 вересня 2018 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась оперативна позачергова нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області»

Директор терцентру Оголенко Тамара Іванівна ознайомила з програмою проекту та довела працівникам про їхню участь у проекті. Також під час наради було розглянуто питання щодо підготовки та проведення заключних благодійних акцій «Милосердя», відзначення Міжнародного дня людини похилого віку, Дня ветерана та Міжнародного дня інвалідів.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома – Воробій Наталя Іванівна, поділилась враженнями про екскурсійну поїздку мальовничими місцями Вінницької області організовану Департаментом соціальної та молодіжної політики спільно з ГО «Час активного життя», в якій взяли участь підопічні КУ «Територіальний центр Жмеринського району» та громадяни похилого віку, які проживають на території Жмеринського району.

В ході наради Наталя Іванівна доповіла про результати виїзної перевірки щодо якості надання соціальних послуг соціальними робітниками: с.Людавка, с.Сьомаки, с.Потоки, с.Рижавка, с.Стодульці, с.Рожепи,  с.Слобода Межирівська, с.Олексіївка, с.Телилинці, с.Кацмазів.

При перевірці порушень і скарг на роботу соціальних робітників не поступило. Вони добросовісно виконують покладені на них обов’язки. Соціальні послуги, передбачені в договорах, які укладенні між територіальним центром та індивідуально з кожним підопічним, виконуються в повному обсязі.

Наприкінці наради завідувач наказала соціальним робітникам в обов’язковому порядку щотижня, а за потреби щодня в телефонному режимі доповідати директору територіального центру або завідувачу відділення соціальної допомоги вдома про проведену роботу або виявлені недоліки.

 Інспектор з кадрів Н.В.Задачіна.

нарада 19.09.18

нарада 19.09.18

нарада 19.09.18

нарада 19.09.18