Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Порядок денний 17 позачергової сесії

Пропонується для розгляду на 17 позачерговій сесії районної ради 7 скликання, що відбудеться 09.11.2017 р.  наступний порядок денний:

Про внесення змін до  рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 20.12.2016 р. «Про районний бюджет на 2017 рік».
Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, пов’язаних із змінами при виконанні районного бюджету.

Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
Про затвердження квартального звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року.

Інформує: ГАМАРНИК Володимир Анатолійович – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Про внесення змін до структури та чисельності КУ «Жмеринський районний медичний Центр первинної медико — санітарної допомоги».

Про надання дозволу на здачу в оренду санітарного транспорту, яке знаходиться на балансі комунальної установи «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

Про деякі питання управління майном, що належить до спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району.
Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад селища, сіл району в комунальну власність територіальної громади села Слобода Межирівська.
Про прийняття майна до спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району.

Інформує: ЯРМОЛЕНКО Олександр Миколайович – начальник відділу охорони здоров’я  райдержадміністрації.

Про  внесення змін до районної цільової соціальної комплексної програми підтримки сім’ї, демографічного розвитку, попередження торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2020 року.

Інформує:  ОСІПЧУК Руслан Васильович – директор районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області»

Інформує: ОГОЛЕНКО Тамара Іванівна – директор комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області».

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що надається для ведення товарного сільськогосподарського виробництва шляхом продажу права оренди через аукціон на території Коростівецької сільської ради.
Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки гр. Богданюка К.С. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кацмазівської сільської ради  Жмеринського району Вінницької області.
Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка належить гр.Філіцькій Л.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Сербинівської сільської ради  Жмеринського району Вінницької області.

 

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка належить Кушніру Ю.В. і знаходиться на території Жуковецької  сільської ради  Жмеринського району Вінницької області

 Інформує: ГУЛІЦЬКА Антоніна Володимирівна – начальник відділу у Жмеринському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.