Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Посадові особи місцевого самоврядування району відзначили професійне свято

7 грудня посадові особи місцевого самоврядування району відзначали професійне свято. З цієї нагоди в залі засідань районної ради відбулись урочисті заходи, участь в яких прийняли депутати районної ради, селищний сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації.

«Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади», - відзначив у вітальному слові заступник голови районної ради Бігас В.П,

Діяльність районної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців району. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Жмеринщині розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для жмеринчан питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Виразив впевненість, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами,  партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.  

Подякував депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим. І саме вони сьогодні на передньому краї ситуації, адже саме до них люди в першу чергу йдуть із своїми проблемами і болями.

Особливі слова подяки передав ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Висловив слова подяки  Олегу В’ячеславовичу Легезі – і як депутату обласної ради, і як голові райдержадміністрації – за організацію тісної співпраці з районною радою, за допомогу і сприяння у вирішенні проблем нашого району.

Голова районної державної адміністрації О.Легеза, вітаючи представників місцевого самоврядування з професійним святом, передав вітання від голови обласної державної адміністрації В.Коровія. Відзначив престиж роботи в органах самоврядування, почесність та велику відповідальність перед людьми, які обрали на посаду і довірили вирішення долі своїх громад. Особливого значення набувають органи місцевого самоврядування в світлі реалізації реформ – децентралізації, добровільного об’єднання громад.

До виступу приєднався Браїлівський селищний голова Резедент В.Д., який відмітив наявну тісну співпрацю сільських голів і керівництва району. «Ми взяли на себе зобов’язання перед людьми – і повинні їх із честю виконати», - підсумував Валерій Дмитрович.

Слова вітання прозвучали й від голови профспілки працівників державних установ Гамарник В.І.

Відбулось нагородження кращих представників місцевого самоврядування Почесними грамотами та грошовими нагородами.

Районний будинок культури, як завжди, порадував гарними концертними номерами.

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017

07/12/2017