Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту „Про затвердження переліку платних медичних послуг, які надаються КНП „Жмеринська центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради ”

Повідомлення про оприлюднення проекту

регуляторного акту „Про затвердження переліку платних медичних

послуг, які надаються КНП „Жмеринська  центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради

 На виконання вимог статті 9 Закону України від 11 вересня 2003 року №1160-ІУ „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Жмеринська районна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення „ Про затвердження переліку платних медичних послуг, які надаються КНП „Жмеринська центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради ”, розробленого КНП  „Жмеринська центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради та аналізу його регуляторного впливу з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та  юридичних осіб, громадських об’єднань.

 Основною метою прийняття регуляторного акта є затвердження платних медичних послуг, які надаються КНП „Жмеринська центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради.

 Зміст проекту: затвердження платних медичних послуг, які надаються КНП „Жмеринська центральна районна лікарня” Жмеринської районної ради.

 Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Жмеринської районної ради за посиланням:  http://www.zhmrada.gov.ua/regulyatorna-polіtika/

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються загальним відділом районної ради на паперових та електронних носіях за адресою: 23100, Вінницька обл., м. Жмеринка, вул. Б. Хмельницького, 14, ел.адреса: zhmrada@ukrpost.ua, протягом місяця з дати його оприлюднення.    

  Голова районної ради    Малярчук В.Г.