Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Працівники поліції відзначили професійне свято

Вдруге своє професійне свято - День Національної поліції України, -  відзначили працівники Жмеринського відділу поліції Головного управління  Національної поліції у Вінницькій області. 

За два роки перебування в новому статусі їм вдалося зробити вже чимало.  Працівники поліції стали працювати більш оперативно та незаангажовано.

Захід відбувся в актовій залі відділу поліції. З вітальним словом виступив начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, він побажав колегам мужності, витримки і наснаги.

  Сергій Григорович зазначив, що для працівників поліції найголовніше - це рівень довіри населення. І вони в свою чергу намагаються йти в ногу з часом, постійно вдосконалювати свою роботу та працювати на благо держави та населення. Наголосив, що Жмеринський відділ демонструє одні із кращих показників в області.

Привітав працівників поліції зі святом заступник голови Олег Матвієнко та подякував винуватцям свята за високий професіоналізм, відданість справі, готовність до самопожертви.  

Заступник голови  районної ради Володимир Бігас висловив щиру подяку працівникам поліції за самовіддану працю та побажав, щоб їхня робота завжди була оцінена на достойному рівні.

До привітань також приєднався Жмеринський міський голова Анатолій Кушнір.

На завершення, працівників поліції нагородили почесними грамотами та зробили спільне фото на згадку.

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017

09/08/2017