Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Малярчука В.Г. з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим.

Новий рік

Шановні жителі району!

 Вітаю Вас з наступаючим Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

 Для кожного з нас рік, що минає, був непростим. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та їх реалізацій. Ми плідно трудилися разом – влада та громада – для того, щоб умови життя стали кращими, а населені пункти району – процвітаючими та затишними.

Сподіваюсь, що прийдешній рік буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні. Нехай незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди.

Бажаю, щоб він додав усім нам сил, приніс нові сподівання та втілення заповітного.  Щоб примножились сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком Ваші оселі.

 І хай Новий рік стане для всіх нас роком добрих змін та миру, на який чекає кожна родина!

Нехай чарівність новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва дарують Вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, професійних досягнень та творчих  здобутків.

 Я з оптимізмом дивлюсь у майбутнє. Переконаний, що разом ми переборемо труднощі й проблеми. Вірмо у свої сили, будьмо солідарні, єднаймося і наступний рік справдить наші сподівання.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою, голова Жмеринської районної ради Василь Малярчук.

Новий рік