Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Малярчука В.Г. з Новим 2019 роком

Шановні  жителі  району !

Від усього серця вітаю вас із самими довгоочікуваними і світлими святами — Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ці усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2018-й рік був прожитий не дарма. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, збагатив нас новим досвідом, згуртував й створив усі умови для подальшого розвитку.

Новий рік —це яскраве , красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою, з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини.

Подаруємо найдорожче, найцінніше  -- любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби у Новому році щасливих людей стало більше.
Хочу побажати всім вам аби новий рік приніс мир, спокій справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найзаповітніших мрій.

Бажаю, щоб ваше домашнє вогнище ніколи не згасало, а серед улюблених вами людей панувало взаєморозуміння. Вірте в те, що всі торішні проблеми назавжди залишаться в старому році, а в Новий Рік ви підете з новими силами!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Зі щирою повагою та найкращими побажаннями голова Жмеринської районної ради Василь Малярчук

з новим роком