Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради із 28 річницею Незалежності України

Шановні жмеринчани!

Від імені депутатського корпусу та колективу Жмеринської районної ради 7 скликання  сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд.

І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків і сучасників.

Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і переймемося почуттям патріотизму до свого села, району та своєї України. Без цього дуже важко досягти поставленої мети.

Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча відбудовна енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов,  через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

привітання