Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Шана довголіттю

13 січня святкувала свій 90-річний ювілей жителька смт. Браїлів Кушнір Анісія Миколаївна. Привітати ювіляршу та вручити пам’ятні подарунки завітали директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Оголенко Тамара Іванівна, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Наталя Іванівна, соціальний робітник Кривоносова Олена Михайлівна та голова Браїлівської селищної ради Резедент Валерій Дмитрович, секретар Сваричевський Ростислав Олексійович. Ювілярка з нагоди свята отримала квіти і подарунки та Подяку від Браїлівської територіальної громади.

Незважаючи на свій вік та важко прожите життя Анісія Миколаївна зустрічала гостей щиро та з усмішкою на устах. Раділа кожному слову сказане в її адресу.

Анісія Миколаївна народилася в селищі Браїлів у 1929 році. Все життя важко працювала на фермі дояркою. Ранки зі співом жайворонків, сивий туман над лугом, кукурікання півнів на світанку, доводилося прокидатися о третій ночі та бігти далеко на ферму. Бо треба подоїти корів, здати молоко й швиденько бігти додому, де її чекали чоловік та двоє синочків та чимале своє господарство.

Про таких як Анісія Миколаївна говорять: сіль землі нашої, справжня її господарка. Життя сільських жінок-трудівниць ніколи легким не було, а доярок тим паче.

Сьогодні ювілярша живе одиноко в оселі, отримує невелику пенсію, якої ледве вистачає на ліки та продукти. Обидва сини проживають далеко в Якутії, матір провідують дуже рідко. Але Анісія Миколаївна ніколи не жаліється на своє життя та самотність. Соціальний робітник Олена Михайлівна завжди піклується про стареньку, надає всі необхідні соціальні послуги та не дає відчувати себе одинокою.

90 років Кушнір А.М.

90 років Кушнір А.М.

90 років Кушнір А.М.