Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Славний ювілей

15 лютого 2019 року свій славний 90-річний ювілей святкувала жителька села Щучинці Кисіль Надія Іванівна.

Привітати іменинницю завітали директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Оголенко Т.І., завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Н.І., соціальний робітник відділення Дема В.В. та голова Жуковецької сільської ради Тріскун Н.С.

Директор терцентру Оголенко Т.І. передала слова вітання від голови Жмеринської районної державної адміністрації Легези О.В. та голови Жмеринської районної ради Малярчука В.Г., привітала пам’ятним подарунком та побажала міцного здоров’я, миру та довгих років життя. Голова Жуковецької сільської ради Тріскун Н.С. від всієї громади привітала Надію Іванівну і вручила ювілярці Подяку за багаторічну працю, активну життєву позицію в житті рідного села та вручила грошову винагороду.

Життєвий шлях Надії Іванівни довжиною в 90 років був не з легких. Народилась в селі Щучинці в багатодітній сім’ї. Вже з молоду вона знала що таке важка праця. Спочатку в колгоспній ланці, потім працювала на Щучинецькій птахофабриці різноробочою, ще й гарна господарка була наша ювілярка, пригадує голова сільради Надія Степанівна. Завжди на подвір’ї та в оселі затишно та гостино. Чоловік був бригадиром в будівельній бригаді, де його теж поважали та цінили односельці.

На долю цієї жінки випали важкі випробування, вона  втратила свою єдину доньку. Але доля подарувала їй прекрасних онучок та правнуків, які завжди піклуються про стареньку та не дають відчувати себе одинокою.

Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі щасливі роки.

90 років Кисіль Н.І,

90 років Кисіль Н.І,

                                                  

 Завідувач відділення соціальної допомоги вдома  Н. Воробій