Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Свято весни в КУ «Територіальний центр Жмеринського району»

Весна хоч  і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею народжуються найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті.

Міжнародний жіночий день – це свято, коли чоловіки приносять хвалу жінці, без якої наш рід не міг би зайняти гідне місце у світі, без якої ми не змогли б стати нацією і народом. Це свято пробудження природи, свято початку весни. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла.

Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.  Прояв уваги до тих людей, які чи не найбільше потребують жіночого тепла, розважливості і терпіння.  Саме завдячуючи таким жінкам, було організовано заходи з нагоди 8 - Березня, для підопічних  відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Територіальний центр Жмеринського району». Вашу чуйність відчули ті хто найбільше її потребує, насамперед, одинокі пенсіонери та інваліди нашого закладу.

Напередодні свята, гарними словами та подарунками привітала підопічних директор  територіального центру Оголенко Тамара Іванівна, привітав селищний голова Резедент В. Д., жіночий ансамбль Браїлівського будинку культури «Чарівниця», художній керівник якого Дубель Ю. М., педагог організатор Браїлівської ЗОШ 1-2 ступенів Стебло І. Ю., учитель музики Тодосюк Л. В., учні  3-5 класів, які спільними зусиллями організували  змістовний  концерт.

Ансамбль «Чарівниця» розвеселяв підопічних жартівними та ліричними піснями, діти співали, декламували вірші,  юні гімнастки показали гімнастичний етюд, Тодосюк Л.В. виконував у дарунок жінкам авторські пісні. Присутні з вдячністю зустрічали кожен номер, адже це було свідчення доброго ставлення до них, вияв людської поваги  й чуйності. По завершенню свята гості і самодіяльні артисти сфотографувалися на згадку про зустріч, що зігріла теплом душу і любов’ю осяяла серце.

Та на цьому приємні моменти не скінчилися. Ніхто з підопічних і не очікував, що саме 8 березня територію прилеглу до відділення заповнять вишукані автомобілі, на яких їх приїхали вітати члени Українського волонтерського руху на чолі з Діаною Мороз. А також директор територіального центру Т.І. Оголенко,  інспектор з кадрів Задачіна Н.В.         У цей гарний, святковий день волонтери завітали віддати шану жінкам трудівницям. Жінкам, які пережили голодомор, жінкам які своєю наполегливою працею підіймали Україну у після воєнні роки. Хочу зазначити, що вітання були не тільки на словах. Кожен мешканець відділення отримав  подарунки. Також волонтери придбали чотири ікони для кімнати духовності. Загальна сума допомоги склала понад 19 тис. гривень.

Тож  хочу подякувати усім жінкам, які приєдналися  до проведення  даних заходів, чоловікам за гарні, щирі вітання, а також працівникам відділення,  які  щоденною, наполегливою працею  роблять життя підопічних комфортним. Низький уклін Вам дорогі жінки. Бо саме жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії. Тому без вашої підтримки розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.  Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки  у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для  успіхів і життєвих перемог. Найвищого Вам Божого благословення, душевного тепла і родинного затишку.

08/03/2018

08/03/2018

08/03/2018

08/03/2018

08/03/2018

08/03/2018

08/03/2018

  Завідувач відділенням КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Зоя Музика