Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


У районі відзначили День Соборності України

23 січня 2018 року в залі засідань районної ради відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня Соборності України, а також до 100-річчя подій під Крутами.

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків і сучасників; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Вітаючи громадськість зі знаменною датою голова районної державної адміністрації Легеза О.В. та голова районної ради Малярчук В.Г. підкреслили актуальність теми соборності та громадянської єдності в даний час. Адже зараз, як і багато років назад, тисячі українців несуть священний обов’язок захищаючи свою Батьківщину.

 "Нехай же наша діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення району, на добробут і розквіт духовності народу.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу", - зауважили оратори.

З нагоди свята за дорученням обласного керівництва Почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної Ради відзначено провідного бібліографа-краєзнавця Комунального закладу «Жмеринська центральна районна бібліотека ім. В.П.Вовкодава», члена Спілки журналістів України та Жмеринського літературно-мистецького об’єднання «Калинове гроно», автора книги "Мої славетні земляки" Тупчій Ларису Ладівну.

Гарні зворушливі вокальні номери були представлені на розсуд глядачів районним будинком творчості школярів та юнацтва, а також учасниками художньої самодіяльності Браїлівського будинку культури. 

До уваги учасників заходу була представлена виставкова експозиція «За честь, за волю, за українську долю», яку підготували працівники центральної районної бібліотеки

Завершився захід покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим Героям Небесної Сотні та учасникам антитерористичної операції на Сході нашої країни.

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18