Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


У Жмеринській прокуратурі – новий керівник

У понеділок, 12 листопада, заступник прокурора Вінницької області, старший радник юстиції Андрій Шпортун зачитав наказ Генерального прокурора України №193 від 9 листопада 2018 року, відповідно до якого на посаду керівника Жмеринської місцевої прокуратури терміном на 5 років призначено радника юстиції Олександра Гуцола.

Представляючи нового керівника, Андрій Шпортун зазначив, що Олександр Гуцол професіонал із солідним досвідом роботи в органах прокуратури. По закінченню Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого, він розпочав трудову діяльність в органах прокуратури старшим слідчим прокуратури Замостянського району м. Вінниці.  Протягом трьох останніх років працював на керівних посадах у Вінницькій місцевій прокуратурі.


Представлення нового прокурора відбулося за участі колективу прокуратури та представників міської і районного влади, Служби безпеки України, міськрайонного суду, виконавчої служби, відділу поліції та інших державних установ.

У своєму зверненні прокурор місцевої прокуратури Олександр Гуцол запевнив, що всі зусилля буде спрямовувати на збереження законності і правопорядку на Жмеринщині.  

новий прокурор

новий прокурор

новий прокурор