Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Участь КУ «Територіальний центр Жмеринського району» у першому Обласному форумі для людей старшого віку «55+»

12-13 червня 2018 року Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації було організовано перший Обласний форум для людей старшого віку «55+» в якому взяли участь завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Н.І. та соціальні робітники відділення Тішкова Н.І., Ломачко Л.А., Гураль Г.І.,Шляхетнюк П.А. Форум проходив у Профільному позашкільному навчально-оздоровчому дитячому закладі  «Казкова долина» у Літинському районі.

Відкриття форуму було розпочато з вітального слова начальника Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації Заболотної Н.М. та начальника управління правового забезпечення та соціального обслуговування Шмігленко С.І. Як зазначила Наталя Заболотна «Наше основне завдання – створення дієвої системи для активної й змістовної життєдіяльності людей поважного віку, аби якомога пізніше вони потребували постійної сторонньої допомоги».

Працівники терцентру змагались в спортивній естафеті «В здоровому тілі – здоровий дух» де здобули Перше місце серед територіальних центрів Вінницької області. Приймали участь в інших локаціях: Майстер-клас з розпису імбирного печива, майстер-клас з крафтового мистецтва, американські ігри з волонтеркою з Корпусу Миру, варенична «Вареник на будь-який смак», лекція на тему: «Як дожити до ста років».

Вік учасників форуму сягав від 55 до 92 років.

Працівники терцентру не тільки приймали участь в локаціях, а й мали змогу поспілкуватись та поділитись досвідом з іншими терцентрами, безпосередньо в своїй роботі та наданні якісних соціальних послуг.

Завершилось це незабутнє дійство з вручення грамот та смачним фуршетом. 

Сподіваємось і надалі приймати участь в таких форумах.

 Директор терцентру  Т.І.Оголенко

55 плюс

55 плюс

55 плюс

55 плюс

55 плюс

55 плюс