Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Увага, триває ІV конкурс соціального проекту "Sсholarship в Україні" для студентів вищих навчальних закладів!

конкурс

В межах соціального проекту для студентів "Scholarship в Україні" триває ІV конкурс, призовий фонд якого складає 63 000 грн

Scholarship - це матеріальна винагорода, яку може отримати будь-який студент за підсумками конкурсу, якщо він вирізняється особливими академічними успіхами. Практика Scholarship використовується по всьому світі.

В Україні гранти на сплату навчання студентів, що надаються представниками малого та середнього бизнесу наразі також набирають популярність.

Мета даного конкурсу - підвищення фінансової грамотності української молоді.

Це вже IV конкурс для студентів закладів вищої освіти, який організовує компанія CyberShark, як ініціатори такого соціального проекту в Україні,. Минулі конкурси цього проекту, за результатами якого студенти вже отримали свої гранти та призи, можна переглянути на сайті проекту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/

В межах цього конкурсу "Scholarship в Україні" надається 3 окремих гранти. Три переможця отримають гранти по 15 000 грн кожний. Студенти, які посядуть 2 та 3 місця також отримають заохочувальні грошові призи.

 

Переглянути теми та умови конкурсу можна на сторінках проекту грантонадавачів:

  1 грант - https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant


  2 грант - https://banker.ua/grant/ 


  3 грант - https://maanimo.com/scholarship  

 

Участь у конкурсі безкоштовна.

 Роботи приймаються до 20.12.2019 р.

 Проект "Scholarship в Україні" підтримали понад 100 органів місцевої влади, близько 40 ВУЗів, громадські організації та онлайн ЗМІ.