Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


В Жмеринському районі відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дитинство – найщасливіша пора, особливо коли поряд з тобою люблячі тато й мама. Але коли життя вносить свої корективи? Як зробити життя дитини щасливим? Важке питання… В нашій державі це питання розглядають як пріоритетне і перевагу надають не сиротинцям, а сімейним формам виховання дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.

  В Жмеринському районному будинку культури з нагоди Міжнародного дня захисту дітей 3 червня 2019 року відбувся захід, організований службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з працівниками культури саме для дітей пільгових категорій. На свято приїхали близько 70 дітей разом зі своїми опікунами, піклувальниками, прийомними батьками чи батьками-вихователями.

  В цей день їх прийшли привітати: керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Москальчук, заступник голови районної ради Володимир Бігас, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Наталя Рожок. Окрім теплих слів вітань та найкращих побажань представники районної влади вручили діткам подарункові набори та матеріальну допомогу. З районного бюджету виділено 37 тис. грн.., 30 з яких призначено на матеріальну допомогу.

  У розважальній програмі свята для діток підготували веселий мультиплікаційний фільм «Астерікс і таємне зілля», а також театралізовану постанову твору Елеонор Портер «Поліанна» у виконанні арт-студії "Дійство" під керівництвом Ірини Козловської, що діє при КЗ "Жмеринська центральна районна бібліотека ім. В. П. Вовкодава".

захист дітей

захист дітей

захист дітей

захист дітей

захист дітей

захист дітей

захист дітей