Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Внесення змін до районного бюджету 2019 року обговорювались на президії районної ради

15 січня відбулось засідання президії районної ради по обговоренню питань, що виносяться на розгляд позачергової сесії, нагальність скликання якої виникла у зв’язку із необхідністю розгляду питань по забезпеченню фінансування певних видатків по медицині та освіті, реалізації інших заходів.

Пропозиції щодо внесення змін до районного бюджету 2019 року озвучив начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А.

Завдяки наданим субвенціям з місцевих бюджетів Гніванської та Северинівської ОТГ, окремих сільських рад, надходженням податків за землекористування, лісогосподарську діяльність та інших проектом рішення пропонується збільшити обсяг доходів  загального фонду районного бюджету 2019 р. у загальній сумі понад 4 млн. грн.

Ці кошти будуть направлені на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи,  надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям  з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, компенсаційні виплати, особам з інвалідністю на бензин , ремонт, технічне обслуговування автомобілів, мотоколясок і транспортне обслуговування, інші заходи у сфері соціального забезпечення. Пропонується  збільшити обсяг видатків загального та спеціального фондів по відділам освіти, охорони здоров’я, культури та туризму, управлінню соціального захисту райдержадміністрації.

Президією також розглянуто ряд питань, пов’язаних з переходом центральної районної лікарні та стоматологічної поліклініки з комунальних установ в комунальні некомерційні підприємства, зокрема, затвердження на виконання наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 №205 фінансового плану центральної районної лікарні, внесення змін до районної програми «Підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Жмеринського району на 2018 – 2020 роки», затвердженої рішенням 23 сесії районної ради 7 скликання від 12.07.18 р., та інші.

президія

президія

президія

президія

президія

президія