Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Відбувся семінар-нарада за участю керуючих справами місцевих рад

7 листопада керуюча справами виконавчого апарату районної ради Олена Радіна прийняла участь у семінар-нараді для керуючих справами місцевих рад.

– Спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області, під керівництвом Тетяни Пашиніної, організовано семінар-нараду для керуючих справами місцевих рад,– зазначив  голова обласної Ради Анатолій Олійник під час відкриття зібрання. – Сподіваюсь, що сьогодні ми обговоримо найактуальніші питання, які відносяться до діяльності рад, в режимі діалогу знайдемо відповіді на питання, які нас турбують, проаналізуємо прийняття нових законодавчих ініціатив в частині повноважень органів місцевого самоврядування, окреслимо місце районних рад у формуванні виконавчих органів об’єднаних територіальних громад.

Керуючий справами виконавчого апарату обласної Ради Тетяна Яременко ознайомила присутніх з роботою виконавчого апарату обласної Ради і організаційно-правовими засадами діяльності органів, а  також посадових осіб місцевого самоврядування. Заступник директора з науково-методичної роботи Державного архіву Вінницької області  Фаїна Винокурова зупинилась на основних аспектах організації діловодства та архівної справи в органах місцевого самоврядування.

Доцент кафедри бізнесстатистичної та економічної кібернетики ДонНУ ім. В.Стуса, кандидат економічних наук Інга Сивицька розповіла про систему публічних закупівель в Україні, її сучасний стан, подальший розвиток та практичне застосування системи електронних закупівель PROZORRO.

Начальник управління спільної комунальної власності територіальних громад області Василь Федоришин наголосив у своєму виступі на особливостях управління об’єктами спільної комунальної власності територіальних громад області.

Перший заступник керівника Секретаріату – завідувач Центру інвестиційної спроможності та залучення ресурсів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Володимир Репей презентував пріоритетні завдання діяльності Асоціації.

Окрім того, виконавчий апарат обласної Ради ознайомив керуючих справами місцевих рад з системою організації роботи апарату Ради. Зокрема, начальник управління юридичного забезпечення Алла Олійник – з призначенням та звільненням керівників об’єктів комунальної власності; начальник управління з загальних питань Тетяна Пасікова – з документуванням управлінської діяльності та забезпеченням доступу до публічної інформації; начальник управління аналітично-інформаційної роботи Ірина Ярошинська – з налагодженням співпраці з електронними та друкованими засобами масової інформації та висвітленням діяльності керівництва і депутатів обласної Ради; начальник відділу з питань персоналу Тетяна Мусієнко ознайомила з кадровим забезпеченням діяльності органів місцевого самоврядування, начальник відділу аналізу обласних програм та координації роботи з учасниками АТО і членами їх сімей Максим Мартьянов поінформував про функціонування місцевих бюджетів Вінницької області після реформи з бюджетної децентралізації.

Головний спеціаліст з питань запобігання корупції облдержадміністрації Андрій Сільницький у своїй промові закцентував увагу на актуальних проблемах антикорупційного законодавства в Україні та запобіганню конфлікту інтересів в діяльності органів місцевого самоврядування. Головний спеціаліст відділу ринку та оцінки земель Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Сергій Сарабун розповів про повноваження органів місцевого самоврядування щодо вирішення земельних питань.

07/11/2017

07/11/2017

07/11/2017

07/11/2017

07/11/2017

07/11/2017