Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


100-річний ювілей відзначила браїлівчанка Ланова Г.С.

Жінка - це втілення турботи, справедливості та милосердя, уособлення тепла і затишку, джерело нашого натхнення. Вона здатна долати  такі труднощі, з якими не завжди гідно впорається сильний чоловік. Весело, людно та гомінливо  було 13 квітня на обійсті Ганни Семенівни Ланової, яка проживає в мальовничому Браїлові. Тут відзначали поважну дату - сторічний ювілей. Злетілися до рідної матусиної оселі діти, онуки, правнуки, щоб привітати та подякувати за найдорожче, що дала їм у цьому світі – життя.

100 р. Лановій

Крім рідних і близьких з цієї нагоди на свято завітали численні гості, серед них Браїлівський селищний голова Валерій Резедент, голова ветеранської організації селища Борис Басистий та керівництво району – заступник голови Жмеринської районної ради  Володимир Бігас, голова ветеранської організації району Анатолій Паламарчук, представник ТОВ "Агро-кряж" Микола Нагорний, представники ЗМІ.

100 р. Лановій

Селищний голова Резедент В.Д. від імені всієї громади побажав ювілярці у цей знаменний день міцного здоров’я, добра і благополуччя, любові та Господнього благословення і вручив подяку Браїлівської селищної ради та грошову винагороду.

Заступник голови районної ради Бігас В.П. від імені керівництва Жмеринського району висловив ювілярці щирі слова вдячності за багаторічну самовіддану працю, за те, що усі сто років свого життя  присвятила рідній Браїлівщині, що дала життя, виростила і виховала дітей, онуків і  правнуків гідними громадянами, що й сьогодні своїм прикладом надихає молодші покоління.

 100 р. Лановій

«Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови.

 Радіємо, що, переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження Незалежної Української держави і сьогодні зустрічаєте свій ювілей в колі рідних та близьких Вам людей.

Від усього серця бажаємо, щоб усе зроблене Вами було непідвладне плину часу і зміні поколінь. Хай тепло рідних та близьких надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а кожен день хай наповнюється корисними справами і земними радощами.

Зустрічайте весни ще багато літ і хай вони приносять Вам натхнення творити добро на користь людям», - вітали очільники району.

Теплі слова вітання лунали з вуст сусідів, друзів та всіх хто знає та поважає ювілярку. Голова ветеранської організації району Паламарчук А.Г. подякував ювілярці за те, що виконала обіцянку, яку давала на своє 95 річчя – зустріти гостей на 100 річний ювілей. Звичайно ж, що і тут не обійшлося без подарунків, численних подяк і грамот.