Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


11 сесія районної ради

21 лютого відбулось чергове пленарне засідання 11 сесії районної ради 6 скликання.
Про хід виконання Єдиної комплексної правоохоронної програми Жмеринського району на 2010 – 2014 роки інформував  заступник начальника Жмеринського районного відділу УМВС України у Вінницькій області Німак В’ячеслав Петрович.

Одноголосно депутатами були підтримані проекти рішень, які стосувались внесення змін до районного бюджету, схвалена Програма профілактики та боротьби із захворюваннями на сказ на території Жмеринського району у 2012 році та зміни до районної комплексної програми захисту населення «Турбота» на період 2011 – 2013 років.
Лише одне із запланованих питань було виключене із порядку денного за ініціативою депутатів. Причина полягала у тому, що постійна комісія  з питань депутатської діяльності і етики, адміністративно–територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування, регулювання комунальної власності, благоустрою населених пунктів (голова комісії Стемповський А.М.) не отримала належних документів, які потрібні для прийняття рішення районної ради про списання майна Жмеринської центральної районної лікарні, що є спільною комунальною власністю територіальних громад району.