Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


14 липня відбулись засідання постійних комісій

14 липня  відбулись засідання постійних комісій, на яких були розглянуті і розроблені проекти рішень по 42 питаннях.

14/07/2016

Слід відзначити хороший рівень підготовки та проведення засідань, адже усі спірні питання намагались розглянути та виробити позиції щодо їх вирішення саме на засіданнях комісій. Була високою активність депутатів в обговорюваннях, особливо при розгляді питань   внесення змін до бюджету району, управління майном спільної комунальної власності сіл(селища) району. В роботі постійних комісій взяло участь 23 депутата, а це майже 68 відсотків від загального складу ради.

14/07/2016

14/07/2016

На сесії планується заслуховування звіту директора комунального закладу «Жмеринська центральна районна бібліотека» Шульган Л.В. про роботу за звітний період, інформації начальника служби у справах дітей райдержадміністрації  Довгополюк Н.В. про хід виконання районної програми «Соціальний захист і підтримка дітей незахищених категорій» на 2011 – 2016 роки, затвердженої рішенням 2 сесії районної ради 6 скликання 20 грудня 2010 року. Ці питання були передбачені планом районної ради на 2016 рік.

14/07/2016

Окрім запланованих у порядку денному передбачений розгляд  блоку земельних питань, а саме, затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Загалом їх поступило 15 на розгляд комісій, які були детально вивчені депутатами.

14/07/2016

З  напрямку охорони здоров’я планується розгляд питань щодо  прийняття цілісних майнових комплексів комунальної установи “Жмеринська центральна районна лікарня”,   комунальної установи “Жмеринська районна стоматологічна поліклініка”, приміщення поліклінічного відділення ДЗ «Відділкова лікарня ст. Жмеринка» у спільну комунальну власність сіл (селищ) Жмеринського району. Ці питання на сьогоднішній день є актуальними у зв’язку із завершенням дії Закону України  “Про проведення експерименту з реформування охорони здоров’я у Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській області та м. Києві” та прийняттям  Вінницькою обласною радою 7 скликання рішення  “ Про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області цілісних майнових комплексів та майна окремих медичних установ». Прийняття зазначених об’єктів назад у спільну комунальну власність дасть можливість створити на теренах району єдиний медичний простір.

14/07/2016

Також депутати розглянули звернення депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Жмеринській районній раді до Президента України, Прем’єр-міністра України стосовно необґрунтованого підвищення тарифів на газ та інші комунальні послуги для населення, яке презентував голова депутатської фракції Ганжа А.Ю. та вирішили рекомендувати сесії підтримати його.

14/07/2016