Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


16 грудня на засіданнях постійних комісій депутати обговорювали бюджет на 2022 рік

16 грудня депутати районної ради прийняли участь в засіданнях постійних комісій в ході яких обговорювалися питання, що виносяться на чергову 10 сесію районної ради.

Першими провели засідання постійна комісія з питань бюджетно- фінансової діяльності, соціально- економічного розвитку, ринкових відносин.

Адже на сесію одним із основних питань виноситься рішення про місцевий бюджет Жмеринського району на 2022 рік. Презентував проект рішення начальник фінансового відділу Володимир Гамарник. В інформації він зазначив, що доходи місцевого бюджету у 2022 році становитимуть 1 млн.667 тис. 50 грн, з них субвенція з державного бюджету на забезпечення окремих видатків районних рад прогнозується виділення 1млн 297тис.900грн. Зауважив, що цих коштів недостатньо для утримання виконавчого апарату у складі, який діє на сьогодні. Тому районною радою будуть проводитись заходи з оптимізації структури та чисельності виконавчого апарату районної ради.

Також комісією  розглянутий проект рішення про внесення змін до районного бюджету на 2021 рік, яким передбачено збільшення доходів бюджету  на 150 тис. грн. в якості субвенції, наданої Жмеринською міською радою районному бюджету на забезпечення окремих видатків. Питання оптимізації також буде розглянуте на цій сесії. Також комісією розглянуті інші питання порядку денного. До членів комісії звернувся депутат районної ради  Ростислав Боровський, який підняв питання щодо фінансового забезпечення медичних працівників, що працюють у складі призовних військово- лікарських комісій. Члени комісії дали доручення апарату районної ради підготувати звернення до Кабінету міністрів України, профільних Міністерств щодо врегулювання окремих питань організації підготовки та проведення призову громадян на строкову військову службу.

 Процедурні питання діяльності районної ради детально розглядались на профільній комісії з питань освіти, релігії, культури, спорту, роботи з молоддю, національно-патріотичного виховання, духовного відродження, регламенту, депутатської діяльності і етики, законності і правопорядку . Зокрема,  розглянуті проекти про дострокове припинення повноважень голови районної ради, тимчасове покладення обов’язків до обрання голови районної ради Також будуть внесенні зміни в персональний склад постійних комісій районної ради та президії.

 Постійною комісією з питань будівництва, комунального майна та приватизації, розвитку інфраструктури населених пунктів, інвестицій, стратегічного розвитку та місцевого самоврядування детально обговорені питання, щодо передачі у комунальну власність Жмеринської міської громади приміщення в якому здійснює свою діяльність Служба Безпеки України.

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, соціально-трудових відносин, роботи з ветеранами Ростислав Боровський акцентував увагу депутатів на підготовці звернення щодо оплати праці медичних працівників призовних комісій.

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії