Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


2 сесія районної ради 7 скликання

15 грудня 2015 року відбулась 2 сесія районної ради 7 скликання. Голова районної ради Малярчук В.Г. відкрив сесію  привітаннями з подіями, які стались у міжсесійний період.

«7 грудня ми відзначали професійне свято – День місцевого самоврядування. На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців нашого району.

Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальною громадою, вдається вирішувати чимало непростих питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів. Тож нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого народу», - зазначив у своїй промові Василь Григорович та щиро побажав миру кожному з нас і усій країні.З нагоди Дня місцевого смаоврядування були відзначені почесними грамотами різних рівнів депутати районної ради Літвин Б.В., Шершун В.М., Монастирський О.І., Браїлівський селищний голова Резедент В.Д., Біликовецький сільський голова Цвень О.І., Сербинівський сільський голова Левченко Л.С., начальник фінансово – господарського відділу районної ради Василик Н.М..

Найвищу нагороду для жінок - знак «Мати – героїня» отримала мати п’ятьох дітей Бебко Ніна Михайлівна, яка мешкає в с. Демидівка.

Вручені  посвідчення депутата районної ради 7 скликання та значки депутатів.

Далі голова районної ради Малярчук В.Г. оголосив про створення депутатських фракцій політичної партії «Наш край» та  «Солідарність». Голови зазначених фракцій Цимбал І.В. та  Перепечай О.В. увійшли в склад президії районної ради. Відповідні зміни до рішення 2 засідання 1 сесії 7 скликання від 26 листопада 2015 року «Про президію районної ради 7 скликання та затвердження Положення про неї» прийняті депутатами одноголосно.

Розглядались питання затвердження програм соціально-економічного та культурного розвитку, фінансової підтримки комунальних закладів, установ, підприємств району, земельні питання.

Програму економічного і соціального розвитку Жмеринського району на 2016 рік презентувала  начальник управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Цабак К.О. Катерина Олександровна переконала депутатів, що в цій програмі враховані усі побажання сільських голів, суб’єктів господарювання.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А. доповів про районний бюджет на 2016 рік. Зауважив, що доки не прийнятий Державний бюджет на 2016 рік, при формуванні районного були враховані основні показники минулорічного бюджету.

Далі голова районної ради Малярчук В.Г. повідомив депутатів, що в адресу Жмеринської районної ради надійшов лист від голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, соціально-трудових відносин, роботи з ветеранами Мельника Л.Л. щодо передачі комунальних установ «Жмеринська центральна районна лікарня» та «Жмеринська районна стоматологічна поліклініка» з обласної комунальної власності до районної. Більшістю голосів від складу ради було прийняте рішення направити Звернення депутатів районної ради до Вінницької обласної ради.

Наприкінці сесії Малярчук В.Г. зачитатав список закріплених депутатів районної ради за виборчими округами.

Наближається одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду − День Святого Миколая. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

Вшановуючи доброго покровителя дітей, а  також усіх знедолених і нужденних, ми покладаємося на його допомогу та опіку. На нього чекають мільйони дітей і дорослих в усьому світі, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. Не забуваймо, що кожен з нас, дорослих, є своєрідним помічником Миколая.

Поділіться своєю любов’ю і розумінням. Освятіться найкращими почуттями і проявіть щедрість, жертовність та безкорисливість до ближніх, допоможіть їм відчути радість свята. Посприяйте, щоб цього справді казкового дня омріяні подарунки отримали не лише ваші діти, а й ті, кого обділила доля.

Спільними зусиллями зробімо все, щоб Миколай прийшов до кожної дитини. Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Жмеринщині.

На такій гарній ноті закінчила свою роботу 2 сесія районної ради 7 скликання.