Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


20 вересня на Вінниччині побував посол Канади в Україні Роман Ващук

В рамках візиту Роман Ващук відвідав населені пункти, в яких впроваджуються проекти, реалізовані за кошти Канадського уряду, зокрема місто Хмільник та село Северинівка Жмеринського району.

Так, в Хмільнику стартувала реалізація проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. В рамках проекту заплановано розробку стратегії розвитку туризму «Курортополіс» м. Хмільника, а також інші заходи, пов’язані з посиленням спроможності громади та розвитку малого і середнього бізнесу.

Під час візиту відбулася зустріч Романа Ващука із підприємцями Хмільника, було обговорено перспективи співпраці та відбулася жвава дискусія між її учасниками.

Потім посол Канади завітав до санаторію «Радон», де ознайомився із потужностями та можливостями підприємства, а також був приємно здивований кількістю іноземців, які перебувають на лікуванні в санаторії. Зокрема, Роман Ващук поспілкувався із співвітчизниками з Канади, які відпочивають в санаторії.

Побував посол Канади і Северинівці, де Об'єднанням сільських гмін Підляського воєводства Республіки Польща та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» реалізовується проект «Український шлях самоврядування», який співфінансується Польсько-канадською програмою розвитку демократії (в рамках програми співпраці МЗС Польщі на підтримку розвитку) та урядом Канади.

Зокрема, Роман Ващук зустрівся із активом громади та учасниками проекту, відвідав лікарську амбулаторію, дитячий садок та сільський клуб, які були модернізовані, в тому числі, і в рамках проекту «Український шлях самоврядування».

Інформація та фото використані з сайту: www.vinnitsa.info


20/09/16

20/09/16

20/09/16

20/09/16


20/09/16


20/09/16