Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


21 квітня відбулось засідання постійних комісій

21 квітня в кабінеті голови районної ради відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності, соціально–економічного розвитку, ринкових відносин, роботи промисловості, транспорту, зв’язку та енергозбереження та з питань агропромислового комплексу, земельних ресурсів та реформування земельних відносин, охорони довкілля, раціонального використання надр.

21/04/2016

Нагальність скликання позачергової сесії полягала у необхідності прийняття рішень щодо фінансування окремих заходів соціального спрямування.

Так, розглядалось питання про виділення коштів на відзначення Дня Перемоги  9 травня для гідного  вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни, посилення соціального захисту ветеранів війни, формування в суспільстві шанобливого ставлення до них.

21/04/2016

Планується виділення коштів на виплату компенсації інвалідам за бензин, ремонт, техобслуговування автотранспорту та транспортне обслуговування, встановлення телефонів інвалідам загального захворювання 1 та 2 груп інвалідності, пільг з послуг зв’язку, пільговий проїзд окремих категорій громадян залізничним та автомобільним транспортом, проїзд постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС один раз в рік до санаторно-курортних закладів шляхом внесення змін та доповнень в районну програму «Вдосконалення системи соціального захисту населення Жмеринського району на 2014-2018 роки». Зазначені кошти також будуть виділені з районного бюджету.

21/04/2016

Районну Програму виконання Жмеринською районною державною адміністрацією  повноважень делегованих Жмеринською районною радою по забезпеченню державної політики в бюджетній та соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Жмеринського району на 2016-2017 роки презентував Гамарник В.А. – начальник фінансового управління райдержадміністрації та переконав присутніх членів постійних комісій у розгляді та прийнятті її на сесії, так як вона розроблена для взаємодії районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування щодо спільного вирішення питань економічного, соціального та культурного розвитку району; здійснення правового забезпечення діяльності районної державної адміністрації, надання підприємствам, установам, організаціям методичної та іншої практичної допомоги, спрямованої на правильне застосування, неухильне додержання актів законодавства; підготовки, дослідження аналітичних та інших матеріалів разом із структурними підрозділами районної державної адміністрації, територіальними органами міністерств про соціально-економічне і суспільно-політичне становище в районі, надання рекомендацій з даного питання.

21/04/2016

З інших проектів рішень  питань та зауважень від депутатів не поступило. Отже заплановано на сесії розглянути 21 питання.