Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


21 сесія районної ради

4 липня 2013 року в залі засідань районної ради відбулась чергова 21 сесія районної ради 6 скликання. Голова районної ради на початку сесії проінформував про роботу районної ради в міжсесійний період та ознайомив із кадровими змінами, які стались: на посаду Жмеринського міжрайонного прокурора призначений Семенюк Володимир Анатолійович; Кузевич Оксана Василівна призначена на посаду начальника Жмеринської об’єднаної державної податкової інспекції. Голова районної ради від імені депутатського корпусу привітав їх на відповідальних посадах та побажав успіхів у нелегкій праці.  

 

 

 

Одноголосно депутати прийняли порядок денний сесії, який включав розгляд одинадцяти питань.

"Про програму зайнятості населення по Жмеринському району на період до 2017 року" проінформував заступник директора Жмеринського міськрайонного центру зайнятості О.Стєпанов. Він зазначив, що прийняття нової програми зайнятості посеред року обумовлено, насамперед, змінами у законодавстві України. Серед факторів, що мають вплив на ситуацію на ринку праці району є процеси, які відбуваються в усіх галузях економіки Жмеринського району, особливо це стосується розвитку малого та середнього бізнесу. Тому, на сьогодні для покращення стану зайнятості населення району важливе виконання соціальних ініціатив Президента України В.Януковича щодо сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Н.Довгополюк презентувала “Програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Жмеринському районі на 2013 - 2017 роки”. Вона зазначила, що метою Програми є  створення умов для реалізації державних гарантій і конституційних прав дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом концентрації зусиль органів державної влади та місцевого самоврядування щодо підготовки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до самостійного життя та забезпечення їх власним житлом.

Також був розглянуто ряд фінансових питань, по яких інформував начальник фінансового управління  райдержадміністрації В. Гамарник.

Депутатами був затверджений Статут комунального закладу “Жмеринський районний будинок культури”  у новій редакції, призначений директор і затверджена структура та чисельность комунального закладу “Жмеринський районний будинок культури”. Наприкінці сесії очільники району привітали з призначенням директора комунального закладу “Жмеринський районний будинок культури”  Герасимлюк Анастасію Сергіївну та побажали плідної праці, гарних показників в роботі, поваги від колег та керівництва.