Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


25 листопада відбудеться чергова 9 сесія Жмеринської районної ради 8 скликання

Шановні депутати Жмеринської районної ради 8 скликання!

Відповідно до пунктів 6,11 статті 46, пункту 6 статті 56 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” заступником голови районної ради Дацко І.А.  видане розпорядження № 67 від 12.11.2021 р. «Про скликання 9 чергової сесії районної ради 8 скликання».

  1. Чергова 9 сесія районної ради 8 скликання відбудеться 25 листопада 2021 року об 11й годині ранку в залі засідань районної ради.
  2. На розгляд сесії пропонується винести питання:

-        Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування у Жмеринському районі  на 2021-2025 роки

-       Про внесення змін до  рішення 3 позачергової  сесії Жмеринської районної ради 8 скликання від 23.12.2020 року «Про районний  бюджет на 2021 рік».

-       Про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад міст, селища, сіл Жмеринського району.

-       Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад міст, селища, сіл Жмеринського району у комунальну власність міських, сільських рад.

-       Про звернення депутатів Жмеринської районної ради 8 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

-       Про звернення депутатів Жмеринської районної ради 8 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.

-       Про звернення депутатів Жмеринської районної ради 8 скликання до Голови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України.

-       Про звернення депутатів Жмеринської районної ради 8 скликання до депутатів Вінницької обласної Ради 8 скликання про недостатність обсягів коштів для здійснення Жмеринською районною радою повноважень на листопад-грудень 2021 р.

-       Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» Горлею Володимиру Савовичу.

-       Про дострокове припинення повноважень заступника голови районної ради Дацко І.А.

-       Інші питання.

На сесію запрошуються голова райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, які не є депутатами районної ради, представники засобів масової інформації.


Пленарне засідання сесії буде проведене з дотриманням встановлених правил і норм щодо карантину та використанням відповідних засобів індивідуального захисту.



Додатково повідомляємо,  що зважаючи на те, що територія Жмеринського району віднесена до «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки з 18 листопада 2021 року із встановленням відповідних обмежень, засідання постійних комісій районної ради відбудеться 25 листопада о 10 годині в залі засідань районної ради.

 

З проєктами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради у розділі "Документи ради" вкладка "Проєкти рішень 8 скликання" за посиланням:  https://zhmrada.gov.ua/dokumenti-radi/pro%D1%94kti-r%D1%96shen-8-sklikannya.html.

 

Виконавчий апарат районної ради