Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


31 сесія районної ради

25 листопада в залі засідань районної ради відбулась 31 сесія районної ради, в роботі якої прийняли участь 35 депутатів (62,5%).

На початку сесії голова районної ради зазначив, що нажаль,  залишається складна ситуація на сході країни, де ведуться бойові дії і продовжують нести службу наші співвітчизники.

Продовжують надходити сумні звістки з лінії фронту.

16 листопада при перевезенні поранених, підірвавшись на фугасі загинув майор ЯЖУК Микола Петрович 1980 року народження, уродженець села Мартинівка. Закінчив Харківський військовий інститут, танкіст. Проходив службу в місті Десні Чергнігівської області. В зоні АТО перебував з 5 вересня 2014 року. Представлений до нагородження ордена Богдана Хмельницького.

Попросив вшанувати пам’ять жмеринчан, які загинули в зоні проведення АТО  хвилиною мовчання.

Далі голова районної ради повідомив про кадрові зміни, які відбулись у міжсесійний період: Колесник Юрій Вікторович призначений на посаду  начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Біликовецьким сільськими головою обраний Цвень Олександр Ілліч.

Відбулась 31 сесія районної ради

13 листопада в сесійній залі Жмеринської районної ради відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому розглядались питання, винесені на порядок денний сесії. Тоді ж поступила пропозиція в членів депутатської комісії про зняття з порядку денного сесії розгляду питання “Про подання Жмеринської міжрайонної прокуратури”.  Більшістю голосів присутніх депутатів питання було знято з розгляду сесії.

Були розглянуті фінансові питання, регулювання земельних відносин, що стосуються комунальної власності району, прийняті програми підтримки діяльності комунальних закладів на наступний рік, затверджений список присяжних, інші. Загалом були прийняті рішення по 17 питанням порядку денного.

Відбулась 31 сесія районної ради

Відбулась 31 сесія районної ради