Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


32 сесія районної ради

18 грудня в залі засідань районної ради відбулась позачергова 32 сесія районної ради, в роботі якої прийняли участь 33 депутати (58,9%).

Відбулась 32 позачергова сесія районної ради

Нагальність скликання позачергової сесії полягала у необхідності виділення коштів на освітянську галузь для впровадження заходів по енергозбереженню та виділення коштів у якості спів фінансування переможцям конкурсів проектів розвитку  місцевого самоврядування.

11 грудня  в сесійній залі Жмеринської районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, фінансів і бюджету, соціально–економічного розвитку, ринкових відносин, роботи промисловості, транспорту, зв’язку та енергозбереження, на якій було розглянуті проекти рішень з трьох питань .

Відбулась 32 позачергова сесія районної ради

Інформацію з питань порядку денного надав начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А. Рішення були прийняті одностайно.

Далі голова районної ради Паламарчук А.Г. зачитав депутатське звернення депутата районної ради Ярмоленка О.М. Мова йшлась про використання орендованого приміщення культурно-дозвільного центру та  можливість збільшення орендної плати. Повідомив депутатів, що рішенням 29 сесії 6 скликання від 19.06.2014 було доручено постійній комісії районної ради з питань депутатської діяльності і етики, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування, регулювання комунальної власності, благоустрою населених пунктів, разом з комісією з питань належного використання майна спільної власності територіальних громад, яке знаходиться в оренді провести спільне засідання з метою визначення можливості збільшення орендної плати культурно-дозвільного центру. Дане питання знаходиться на постійному контролі районної ради.

Ознайомив присутніх із  інформацією  начальника фінансового управління райдержадміністрації Гамарника В.А. щодо надходжень до районного бюджету від орендної плати та звітом директора комунального підприємства «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» Новаковської А.Є.  про отримання та використання коштів.

 Відбулась 32 позачергова сесія районної ради

Також  Анатолій Григорович розповів присутнім про поїздку в зону проведення антитерористичної операції. Він був безпосередньо в частинах, яких служать наші співвітчизники, ознайомився з їх воєнними буднями. Передав близько 2 тонн гуманітарної допомоги. Але по-справжньому солдати раділи листівкам і виробам дітей.

Привітав усіх з одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду − Днем Святого Миколая.

«Це свято,  яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим  та незгасаючим вогнем любові до ближнього.

 Бажаю примножувати і дарувати це тепло, берегти його від життєвого холоду і плекати в собі найбільші чесноти закладені в наші серця батьками. Бажаю добрих стосунків із усіма навколо,  адже такі відчуття як щирість, благодійність, доброта та відкритість є загальнолюдським надбанням і єднає нас всіх у одному спільному домі», -- сказав у вітальному слові голова районної ради

Побажав миру і добра, достатку, щастя, злагоди, благополуччя й душевного родинного затишку, світлої радості та веселого свята.

Витупила депутат обласної ради Цимбал І.В. Повідомила присутніх, що напередодні мала зустріч із народним депутатом Кудлаєнком С.В., на якій висловила  пропозиції по реформуванню освітянської галузі. Сергій Володимирович обіцяв передати  пропозиції та побажання освітян на розгляд профільної комісії Верховної Ради України.



Відбулась 32 позачергова сесія районної ради