Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


36 сесія районної ради

25 червня 2015 року в залі засідань районної ради відбулась позачергова 36 сесія районної ради 6 скликання.

сесія 25.06.15


Основне питання, задля якого і була скликана позачергова сесія, стосувалось приміщення Кармалюківської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів, яке не використовується за призначенням у зв’язку з тим, що було пошкоджене внаслідок пожежі. На адресу районної ради надійшло прохання територіальної громади с. Кармалюкового щодо передачі даного приміщення у комунальну власність  Кармалюківської сільської ради. Громада вирішила своїми силами відремонтувати будівлю школи. Депутати районної ради пішли на зустріч громаді та прийняли низку нормативно-правових актів, якими вирішувалась дана проблема.

сесія 25.06.15

Також були розглянуті питання внесення змін до  рішення 33 сесії районної ради 6 скликання від 29.01.2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік» та затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються в оренду ТОВ “Демидівський граніт” на території Демидівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області.

сесія 25.06.15

Наприкінці сесії голова районної ради Анатолій Паламарчук привітав усіх присутніх із наступаючим державним святом - Днем Конституції України.

 

“Конституція - хранитель прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої квітучої і сильної країни - Україна. В новітню історію нашого суспільства цей день увійшов  назавжди. Ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почувалися захищеними і впевнено дивилися у майбутнє.

Звичайно, щоб стати вільною демократичною державою, у українців попереду ще   довгий шлях, сповнений наполегливої праці.

Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити, що Україна стала незалежною державою.

Саме тому, що демократичний розвиток ніколи не був легким, наберімося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій Україні. Країні, якою будуть пишатися наші нащадки, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою державою.

Нехай на жовтих полях достигає врожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву.”