Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


5 сесія Жмеринської районної ради відбулася 4 березня

5 сесія Жмеринської районної ради відбулася 4 березня в залі засідання районної ради. На виконання закону „Про прокуратуру” керівник Жмеринської місцевої прокуратури Андрій ГУЛЬКО інформував присутніх про результати діяльності прокуратури на території Жмеринського району. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району доповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Руслан МІЛЕВСЬКИЙ, який також розповів про реалізацію проекту „Поліцейський офіцер громади”.
Заступник начальника Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Богдан ПОРОЩУК інформував «Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму на 2021-2025 роки» та закликав депутатів затвердити программу.
Одноголосно депутати підтримали рішення про погодження меж міста Жмеринка.
З метою сприяння депутатам у виконанні ними депутатських повноважень районна рада встановила третій четвер кожного місяця єдиним депутатським днем, а останній тиждень січня та останній тиждень липня – депутатським тижнем для організації звітів депутатів перед виборцями. Керуюча справами виконавчого апарату Жмеринської районної ради Олена РАДІНА рекомендувала керівникам політичних партій, що представлені в районній раді 8 скликання, в місячний термін внести пропозиції щодо пропорційного закріплення депутатів за територіальними громадами Жмеринського району.
Заступник голови Жмеринської районної ради Ірина ДАЦКО закликала депутатський корпус підтримати рішення районної ради про участь у конкурсі Вінницької обласної ради „Комфортні громади” у 2021 році на умовах співпраці зі Жмеринською та Шаргородською міськими радами.
Завершилася сесія приємною несподіванкою для жінок-депутаток депутатського корпусу. Від імені усіх депутатів-чоловіків голова Жмеринської районної рад Анатолій БЕШЛЕЙ привітав прекрасну половину з наступаючим Міжнародним жіночим днем. Користуючись нагодою депутат обласної ради Інна ЦИМБАЛ передала вітання з нагоди свята 8 березня від народного депутата Ірини БОРЗОВОЇ. На завершення сюрпризом для жінок стала вітальна відео-листівка, яку підготували ініціативні депутати.
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія
сесія