Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


91 День народження

11/08/2016

11 серпня  2016 року відзначила 91 рік народження підопічна стаціонарного відділення територіального центру Опак Єва Арсенівна. Хоч це  був і не ювілей, але іменинниця приймала вітання і подарунки з самого ранку. В першу чергу привітали Єву Арсенівну працівники закладу і сусіди по кімнаті. Зичили довгих років життя, здоров’я та миру. Головний сюрприз був по переду. Його приготували волонтери на чолі з Ольгою Петер та Діаною Мороз.

  11/08/2016 

Ці молоді люди, які опікуються нашим закладом, запровадили  акцію в ході якої кожен міг  передати вітання та подарунок. Листівки виготовляли власноруч діти та дорослі, які навіть не були особисто знайомі з іменинницею.

    11/08/2016

Безліч теплих, зворушливих слів було сказано та прочитано з листівок  Єві Арсенівні. Гості привезли квіти, подарунки, солодощі, торти з святковими свічками та надписами. Іменинниця була розчулена, сльози радості та вдячності бриніли на очах. Але без уваги не залишився жоден підопічний, подарунки було вручено кожному присутньому.  Ніхто не відчував себе покинутим та одиноким. Захід пройшов у теплій зворушливій атмосфері, немов зібралась разом одна велика родина. Після прийняття подарунків і вітань, іменинниця  частувала присутніх тортом та чаєм.

 11/08/2016

У цей день волонтери надали благодійної допомоги на суму  4600 грн.  

                           

Завідуюча стаціонарним відділенням територіального центру З.Музика