Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Безоплатна вторинна правова допомога

На території Вінницької області працюють чотири місцевих центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Вінницький, Гайсинський, Козятинський та Томашпільський. Працівники центрів зосереджують свою роботу не лише у офісах, а й постійно виїжджають у райони та села для надання правових консультацій та послуг. Мобільні пункти консультування працюють як за графіком, так і в режимі телефонного дзвінка, тобто працівники місцевих центрів здійснюють виїзний прийом громадян по мірі виникнення потреби.

На Вінниччині функціонують такі мобільні пункти консультування:

 

Вінницький місцевий центр з надання БВПД

Територія обслуговування: Барський, Вінницький, Жмеринський, Тиврівський райони, м. Вінниця та м. Жмеринка.

Адреса: м. Вінниця, вул. Василя Порика, буд 29.

Тел./факс: (0432) 56-01-80.

Електронна адреса: vinnytsya1.vinnytsya@legalaid.gov.ua

 Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

- На базі Вінницького обласного ДБЗТ “Гніздечко” (м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 110) – працює при потребі.

- На базі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського (м. Бар, вул. Майдан Грушевського, 1) – працює при потребі.

- На базі Жмеринського обласного соціального гуртожитку (вул. Училищна, 9, м. Жмеринка) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше одного разу на місяць

 Для ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (в тому числі учасників АТО).

- На базі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону Міністерства оборони України (вул. Князів Коріатовичів, 185, м. Вінниця) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше одного разу на місяць, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

 Для внутрішньо переміщених осіб.         

- На базі соціального гуртожитку для переселенців (вул. Училищна, 9, м. Жмеринка) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше одного разу на місяць.

 Для людей з інвалідністю, осіб похилого віку та всіх інших категорій громадян.

- На базі громадської організації "Центр Поділля-Соціум" (м. Вінниця, вул. Некрасова, 25, офіс 212) – працює при потребі.

- На базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів “Поділля” (вул. Пирогова, 135-а, м. Вінниця) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше одного разу на місяць, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

- На базі комунального закладу “Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Гармонія” (вул. В. Винниченка, 5, м. Вінниця ) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше одного разу на місяць, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

 Для всіх категорій громадян, яким гарантована безоплатна правова допомога.

- На базі Чернятинської сільської ради (вул. Першотравнева,1, с. Чернятин, Жмеринський район) – працює при потребі.

- На базі Северинівської сільської ради (вул. Леніна, 29, с. Северинівка, Жмеринський район) – працює при потребі.

- На базі Жмеринської районної ради (м. Жмеринка, вул. Богдана Хмельницького 14) – пункт консультування працює згідно окремого графіку, не рідше двох разів на місяць.

15/06/2016