Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Чемпіонат області з греко-римської боротьби

Цих вихідних, 24-25 вересня в м. Жмеринка на стадіоні “Олімп” відбувся Чемпіонат області з греко-римської боротьби. До складу  нашої команди ввійшли найкращі з найкращих - Демчишин Сергій (59 кг.), Кишук Владислав (59 кг.), Манзюк Андрій (84) кг., Товстоп'ят Владислав (66 кг.) та Шимко Микола (74кг.). 

Тренер-викладач Нестерук Олександр Миколайович вміло та професійно підтримував “спортивних дух” своїх вихованців. Їхня участь надала право підтримати спортивний тонус в різних вагових категоріях.

Манзюк Андрій зумів вибороти ІІІ  місце у ваговій категорії 84 кг. Під час сутички Шимко Микола, вагова категорія 74 кг,  5-7 місце у своїй ваговій категорії, Товстоп'ят Владслав відборов 7 місце в ваговій категорії 66 кг., Демчишин Сергій у ваговій категорії  59 кг виборов 5 місце.

24/09/2016

Хочеться побажати   стабільності і вміння нашим спортсменам показувати свою рухову координацію  та досконалість своєї майстерності. Борці нашого району славляться значними досягненнями на обласних та всеукраїнських змаганнях. Перемога вихованців нашого району підвищує інтерес маленьких спортсменів до занять греко-римською боротьбою, популяризує здоровий спосіб життя та розвиток професійного спорту в нашому регіоні. 

 

Заступник директора з навчально-тренувальної роботи РДЮСШ

Шамутило Н.В.