Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Чемпіонат району з волейболу

У Жмеринському районі в с.Кацмазів на базі загальноосвітньої школи І-ІІ ст. 8 лютого 2014 року відбувся чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд (І ліга) за програмою районних сільських спортивних ігор 2014 року. Честь своєї громади відстоювали команди Кацмазівської, Станіславчицької, Олександрівської та Жуківецької сільських рад. За результатами ігор першість вибороли представники Станіславчика, другими стали Олександрівські спортсмени і третіми Кацмазівські.
 Кацмазів активно розвивається у спортивному напрямку
  Церемонія нагородження відбувалася в актовому залі школи за участю начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації В.Марчука, сільського голови В.Дідовика, директора школи В.Паламара, вболівальників. Голова районної ради С.Гринчук та заступник керівника апарату, начальник відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації Л.Слащук щиро вітали учасників змагань від імені голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба та вручали нагороди. Команда переможців отримала Почесні дипломи та кубок першості. Дипломи вручено і решті команд та її членам. Визначено трьох кращих гравців, якими стали: Конюх Володимир (Олександрівська команда), Гуцол Валерій (Станіславчицька команда), Бондар Олександр (Кацмазівська команда). Хлопці отримали дипломи та пам’ятні подарунки.
 
  В.Марчук у своєму виступі вів мову про результати проведення в 2013 році районних сільських спортивних ігор. Команда Кацмазівської сільської ради стала третьою у другій групі команд, за що й отримала почесну нагороду та спортивне приладдя у подарунок. За належну організацію та підготовку до участі команди у районних змаганнях відзначено грамотою та пам’ятним подарунком сільського голову В.Дідовика. Начальник відділу у справах молоді та спорту наголосив на тому, що команда Кацмазова у майбутньому має всі шанси піднятися у турнірній таблиці на більш високий щабель.
 Кацмазів активно розвивається у спортивному напрямку
  Перед присутніми виступив голова районної ради С.Гринчук. Він подякував усім за активну участь у спортивному житті району, завдяки чому ми посідаємо гідне місце в області та в країні, наша Северинівка визнана кращим спортивним селом України. Подякував В.Марчуку за організацію спортивної роботи на високому рівні. Зазначив, що нагороди завойовують не заради нагород, а заради здоров’я, гідного майбутнього нашої нації та як приклад здорового способу життя. Привітав усіх присутніх в залі зі святом спорту і побажав, щоб у подальшому спорт мав належну увагу від влади, а його прихильникам успіхів та нових перемог.
 Кацмазів активно розвивається у спортивному напрямку
  До слів привітань приєдналася Л.Слащук, яка зазначила символічність проведення змагань у період, коли розпочалась зимова Олімпіада. Адже фізична культура та спорт – це молодість, здоров’я і краса. Висловила сподівання, що наша Жмеринщина завжди буде пишатися спортивними здобутками, а вихідці з неї у майбутньому захищатимуть честь країни на Олімпійських іграх.
 
  Почесними нагородами від виконкому сільської ради сільський голова В.Дідовик вшанував учасників районних сільських спортивних ігор з Кацмазівської громади. Висловив подяку керівництву району за підтримку та організацію спортивних змагань і залучення до них широких мас населення. Щиро дякував за досягнення гарних результатів своїй команді, завірив що у наступних іграх спортсменами громади буде поставлено вищу планку, яку вони сподіваються подолати.
Кацмазів активно розвивається у спортивному напрямку