Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Чи знаєш ти своє місто?

Стежками історії крокуємо ми,

Щоб більше дізнатися, більше знайти.

Дізнатись про те, як до нас все було,

А  було тут місто, чи було село?

 

" Юні  друзі, а чи знаєте ви минуле свого рідного міста, його видатних людей, які жили й творили на теренах нашої Жмеринщини?  Які цікаві історичні події відбувалися на нашій славній землі протягом століть? Якщо не дуже, тоді Вам до нас!" – саме з таким закликом на бібліотечному квесті, влаштованому  напередодні свого професійного свята, звернулась бібліотекар А.В. Шеремета до учнів ЗОШ І-ІІІ ст. №3.        

 04/10/16

Веселий, захоплюючий, пізнавальний, пошуковий квест згуртував дві команди "Вогонь" та "Вода". Під час "веселої поїздки" чарівним потягом, "проїжджаючи" станціями "Абонемент", "Читальна зала", "Методичний кабінет". Учнівська молодь двох восьмих класів, в ігровій формі, мала змогу  ознайомитись зі структурою бібліотеки, можливостями та послугами, які надає бібліотека, також отримувала цінні підказки, які знадобились їй при виконанні завдань квесту.

04/10/16

Пригадаємо відомі слова М.Рильського: "Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той сам не годен пошани".

 04/10/16

І дійсно, ми просто зобов'язані знати  своє коріння і вивчення своєї історії ми почнемо з історії малої батьківщини – Жмеринки.  Мов ті "збирачі скарбів" історії, з "вогником" в очах, з шаленим захопленням, з величезним ентузіазмом учасники квесту  шукали  у бібліотеці та поза її межами  відповіді на питання, які "ставить" історія.

Ми, бібліотечні працівники,  сподіваємось, що проведення такого заходу дасть можливість юним жмеринчанам краще ознайомитися з історією рідного міста.

  04/10/16

Бібліотекар КЗ "Жмеринська ЦРБ" А. Шеремета