Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День людей з особливими потребами

Вже стало доброю традицією третього грудня  відзначати Міжнародний день інвалідів. Цього дня  люди  з особливими потребами чекають цілий рік. Чекають всі, кому бракує спілкування, доброго слова, доброго погляду, підтримки, розуміння. Так співпало, що  на початку грудня   2016 року виповнюється 10 років з моменту відкриття відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Територіальний центр Жмеринського району».

07/12/2016

07/12/2016

Вшанувати підопічних стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання та працівників закладу завітали  з подарунками: заступник голови районної ради Бігас В.П., начальник УПСЗ Василик Н.В.,  директор підприємства ТОВ «АГРОТАЛ» Тишко С.М., директор територіального центру Оголенко Т.І., селищний голова Резедент В.Д.,  волонтери з м. Вінниця на чолі з Діаною Мороз і Ольгою Петер, вокальний  ансамбль «Чарівниця » при Браїлівській  ЗОШ  І-ІІІ ступеня (художній керівник  Анатолій Тодосюк), вчитель Браїлівської ЗОШ  І-ІІ ступеня  Леонід Тодосюк, зразковий дитячий духовий оркестр Браїлівського будинку культури (художній керівник Віталій Тодосюк).

07/12/2016

07/12/2016

Було сказано багато гарних слів, вручено подарунки підопічним до Дня людей з особливими потребами, подяки волонтерам в особі  Діани Мороз та Ольги Петер за  благодійність і чуйність, працівникам відділення за сумлінну багаторічну працю та з нагоди 10-ї річниці закладу.

07/12/2016

Розпочалося  святкове дійство піснею «Портрет України» у виконанні  вчителя Браїлівської ЗОШ  І-ІІ ступеня Леоніда Тодосюка.

07/12/2016

07/12/2016

Звучали ліричні і жартівливі пісні у виконанні  ансамблю «Чарівниця», річечкою спогадів  лилась музика духового оркестру.

07/12/2016

07/12/2016

Голова районної ради Василь Григорович Малярчук передав для підопічних солодощі, директор ТОВ «АГРОТАЛ» Тишко Сергій Миколайович – плазмовий телевізор та шоколад, Василик Надія Володимирівна солодощі, а працівникам кухні фартушки і рушнички, директор територіального центру Оголенко Т.І. подарувала хлібниці для їдальні, Резедент Валерій Дмитрович  електрочайник, Мороз Діана Григорівна вазони, пакунки солодощів, засоби гігієни, телевізор б\у, директор ПП «УКРТЕРРАПЛЮС» Михайлов Анатолій Дмитрович  продукти харчування.

07/12/2016

07/12/2016

Хочеться подякувати волонтерам організації «Десниця Добра» О.В.Петер та благодійному фонду «АЛЛАНДА» за повернення людей до повноцінного життя, за безкоштовне для терцентру повернення зору підопічним Ковецькій М.Й., Чуй М.К., Ломоносовій Н.І., лікування Михайлової О.М. Дуже зворушливо, що волонтери опікуються не тільки підопічними але і працівниками. З нагоди 10 річниці відкриття відділення подарунки отримали і підопічні і працівники закладу, а на додачу вручили великий ювілейний торт.

07/12/2016

Тож для підопічних захід став по – родинному теплим, насиченим приємними сюрпризами. Це в котре підтвердило, що і працівники відділення і громада району та області -  завжди із людьми з особливими потребами.

Задоволення отримали всі – і глядачі і самі  «артисти». Адже найбільшу насолоду кожен з нас отримує тоді, коли вкладає в кожну справу частку душі і натхнення.

 Завідувач відділенням Зоя  Музика