Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День подяки та вшанування людей похилого віку

 Відповідно до рішення Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй з 1 жовтня 1991 року відзначається Міжнародний день людей похилого віку. До такої категорії людей прийнято зараховувати тих, чий вік досяг пенсійного.

День літньої людини – це день, коли привертається увага громадськості до бабусів та дідусів, день коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність.

07/10/2016

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку в с. Кам’яногірка та с. Станіславчик відбулись заходи для відзначення та шани людей похилого віку. Слова привітання та подяки виразили директор терцентру  Оголенко Т.І., завідувач відділення соціальної допомоги вдома Гончар А.Г., сільський голова Гриник В.В. с. Кам’яногірка, сільський голова Перепечай В.М. с.Станіславчик.

Учні Кам’яногірської та Станіславчицької шкіл провели дуже гарну концертну програму з піснями, віршами та гуморесками.

Активну участь в організації святкування прийняли соціальні працівники Мельник Т.В., Петровська Н.Д з с. Кам’яногірка та Ходорова С.М. і Мельник М.М. з с. Станіславчик.

Всі присутні дуже зворушливо співали пісні, спілкувались, бажали одне одному доброго здоров’я. За рахунок спонсорської допомоги всім підопічним були вручені подарункові набори. А на завершення всім присутнім поважного віку побажали щастя і здоров’я на многії літа.

 А також цього дня в приміщенні актового залу Кацмазівської загально – освітньої школи I-II ступенів соціальними робітниками терцентру Левінчук Л.А. та Загнітко О.П. було організовано та проведено захід під назвою: « З любов’ю до Вас » для підопічних відділення соціальної допомоги вдома та відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Відбувся святковий концерт за участю учнів Кацмазівської загально - освітньої школи  I-II ступенів, які виконали українські народні пісні та вірші відомих українських авторів.

На заході були присутні секретар Кацмазівської сільської ради Діхтярук О.В., яка привітала підопічних та побажала міцного здоров’я та затишку в їхніх оселях. Також з привітальним словом виступила соціальний працівник відділення соціальної допомоги вдома Воробій Н.І. та вручила від імені директора територіального центру Оголенко Т.І. подяки за організацію свята  директору Кацмазівського  Будинку культури Коберській Ю.А. та завідувачу Кацмазівської сільської бібліотеки Ярошевській О.В. Завдяки спонсорам підопічні відділення отримали гарні подарунки. 

07/10/2016

07/10/2016

07/10/2016

07/10/2016

07/10/2016