Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День вшанування літніх людей

 30 вересня, 1 та 2 жовтня в селах Северинівка, Чернятин та Токарівка для підопічних відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області відбулись урочисті заходи до Дня людей похилого віку, де усі присутні могли віддати свою шану і повагу людям, за спиною яких великий віковий і життєвий шлях.                  

                                                                                           

У ці святкові дні лунали привітання від директора терцентру Оголенко Т.І., сільського голови с. Северинівка Христюка О.У. та голови ветеранської організації Корчмарук Н.С., які побажали присутнім міцного здоров’я, витримки та довголіття.

Особливої уваги привернула виставка робіт народних умільців с. Северинівка. Це вишиті рушники та картини, а також писанки . Виступ учасників народного хорового колективу с. Чернятин допоміг присутнім згадати свою юність, молодість тай усе прожите життя, а учасники фольклорного народного колективу “Берегиня” с. Токарівка виконали народні, давно позабуті пісні.

Учні Чернятинської загальноосвітньої школи виконали для гостей пісні та зачитали вірші про бабусь та дідусів, підопічні відділення Шпак Валентина Вікторівна та Оріховський Олександр Дмитрович виконали чудові інтермедії з сучасного життя, які не аби як підняли настрій усім присутнім. Також для підопічних була проведена цікава вікторина, під час якої присутні отримали жартівливі призи.

Свято продовжилось ретро танцями, які із великим задоволенням виконували учасники зібрання.

04/10/16

Усі присутні отримали чудовий настрій та задоволення від яскравих вражень.