Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До Северинівської громади завітали представники делегації із Донецької та Луганської областей

26 лютого до Северинівської громади Жмеринського району завітали представники делегації із Донецької та Луганської  областей. Візит відбувається у рамках Програми розбудови управлінського потенціалу для місцевого самоврядування громад Донецької та Луганської областей, розробленої ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Знайомство з  Северинівським Центром надання адміністративних послуг, Северинівським ЗЗСО І-ІІІ ст., Центром безпеки Северинівської громади, «Комунальним некомерційним підприємством Северинівською лікарнею відновного лікування»,  з кооперативом «Яблуневий шлях»  та  з комунальним підприємством «Северинівське» безумовно зацікавила представників делегації, про що свідчили численні запитання. Северинівський голова Василь Малярчук  поділився  рецептом успіху, наголошуючи, що життя вирує, чимало уже вдалося реалізувати, але ще значно більше – заплановано.

Після ознайомлення із досягненнями Северинівської громади представники Донецької та Луганської областей відвідали Палац Вітославських-Львових в селі Чернятин з екскурсією.

 новини громад

новини громад

новини громад

новини громад

новини громад

новини громад

Використані матеріали офіційного сайту Северинівської громади: http://severynivka.gromada.org.ua/news/1614352077/