Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Допомога армії

Суспільно-політична ситуація в державі, зокрема останні події в Криму, глибоко хвилюють кожного свідомого українця. Всі ми чітко розуміємо, що цілісність нашої країни та єдність нації нині під загрозою. Україна переживає важкий час, а наростання загрози війни завдає ще більшого болю та тривоги за майбутню долю рідної країни. Бурхливі події, які творяться в Україні останнім часом, не залишили байдужими і жмеринчан - незалежно від життєвої і громадської позиції, світогляду та соціальних категорій.

Армія  стала на захист України, на захист українського народу, але і український народ повинен якось віддати свій борг вдячності. От і в нашому районі жителі с.Чернятин всією громадою вирішили підтримати Збройні Сили України. За ініціативи депутата районної ради В. Стахмича та члена виконавчого комітету Чернятинської сільської ради Ю.Кочмарюка була проведена акція по  збору  продуктів для потреб армії. Щоб продукти попали саме до місця призначення, а це одна із військових частин Житомирщини, де українські захисники проходять навчання, ініціатори  мають на меті супроводжувати упакований вантаж, а місцевий житель  В.Процьків надасть транспортні послуги.

Проводжаючи, голова районної ради А.Паламарчук та начальник Жмеринського об’єднаного військового комісаріату Т.Андрійчук висловили щиру вдячність громаді Чернятина за їхню ініціативу і небайдужість, зазначили, що підтримка селян безперечно підвищить бойовий дух військових.

Продукти для армії

Продукти для армії

Продукти для армії

Продукти для армії