Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Фінал розіграшу Кубку району з футболу пам'яті О.Щерби

17 вересня 2016 року в с. Жуківці відбувся  фінал  розіграшу  Кубку  Жмеринського району з футболу пам'яті воїна – афганця Олександра  Щерби серед команд сільських та селищної рад.  Цього кроку у фіналі зустрілись команди «Сокіл» с. Чернятин  та «Граніт» с. Могилівка.  В надзвичайно запеклому протистоянні  перемогу з рахунком  4: 1 святкували   чемпіони  району 2016 року – футболісти із Чернятина.  Як завжди  добре підготувались до проведення фіналу  керівники села та школи, які організували урочисте відкриття   і закриття змагань.  Перед початком фінальної  зустрічі всіх футболістів та присутніх привітали заступник голови районної ради Володимир Бігас, начальник відділу у справах молоді та спорту РДА, депутат районної ради  Василь Марчук, Жуківецька сільська голова Надія Тріскун.

17/09/2016

У своїй промові заступник голови районної ради Володимир Бігас відзначив символічність даної події, коли пам’ять молодої людини вшановують у спортивних звитягах – адже спорт завжди асоціюється з молодістю, саме фізична культура  є важливим чинником здорового способу життя, профілактики захворювань, організації змістовного дозвілля, формування гуманістичних цінностей та створення умов для всебічного, гармонійного розвитку людини.

 17/09/2016

А футбол  – це не просто спортивна гра, а соціальне явище, вкрай необхідне і корисне. Він є найбільш масовим видом спорту у нас в районі та  в нинішні часи є об’єднавчою силою в районі і суспільстві в цілому. Також заняття грою номер один допомагає залучати молодь до здорового способу життя.

Побажав усім  учасникам футбольних баталій гарної гри, а вболівальникам видовищної гри і приємних емоцій.

Учні місцевої школи (директор Світлана Нечай) провели невеликий концерт - реквієм памяті Олександра Щерби і поклали квіти до його пам’ятника. 

17/09/2016

Після завершення гри команда  переможець та фіналіст, а також кращі гравці  були нагородженні  перехідним кубком, грамотами відділу  у справах молоді та спорту, солодкими подарунками (мед) від керівника фермерського господарства Вячеслава Шершуна (Камяногірка).

17/06/2016

Голова місцевого фермерського господарства, депутат районної ради Віктор Кравчук  вручив від себе особисто командам фіналістам і місцевій команді «Нива» грошові винагороди та пам’ятні сувеніри, які встановив однокласник воїна афганця, головний суддя цієї гри Петро Кравчук.

17/09/2016

17/09/2016

Використані матеріали відділу у справах молоді та спорту РДА,  районної ради ФСТ «Колос»