Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Готовність до нового навчального року Жмеринської РДЮСШ

         Адміністрація та тренери-викладачі Жмеринської районної дитячо-юнацької спортивної школи продовжують професійно працювати і ми надаємо ІНФОРМАЦІЮ ПРО ГОТОВНІСТЬ Жмеринської РДЮСШ до нового навчального 2016-2017 року:

         Адміністрація РДЮСШ:

  1. Директор – Русин Омелян Михайлович, освіта вища, за фахом вчитель фізичної культури, спеціалізація “футбол”. Заклад очолює з 01.10.1991року.
  2. Заступник директора з навчально-тренувальної роботи – Шамутило Наталя Василівна, освіта вища, за фахом вчитель фізичної культури, спеціалізація “волейбол”.
  3. Головний бухгалтер – Парчевська Світлана Францівна, освіта вища, за фахом “економіст з обліку та аудиту”.

Кадровий склад тренерів-викладачів:

Відділення важкої атлетики:

  1. Сівак Олександр Васильович – тренер-викладач, “Майстер спорту” з важкої атлетики, який буде проводити тренування на базі Браїлівської ЗОШ І-ІІІ ст., в навчальному році має 16 вихованців базової підготовки.

Відділення волейболу:

  1. Кравець Володимир Володимирович – спортивні тренування проходять на базі Станіславчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.   В цьому році він набрав дві групи маленьких спортсменів-волейболістів (дівчатка).
  2. Марфін Василь Іванович – тренер-викладач, який продовжує активно тренувати та виховувати молоде покоління волейболістів на базі Северинівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Цього навчального року він має одну групу початкової підготовки ІІ року навчання.
  3. Філімонов Валерій Миколайович – тренер-викладач який  цей навчальний рік зустрічає  з двома групами початкової підготовки І року навчання (дівчатка). Тренувальні заняття будуть проводитися на базі Браїлівської ЗОШ І-ІІІ ст.
  4. Шамутило Наталя Василівна – тренер-викладач, яка в цьому навчальному році продовжує підготовлювати майстерних волейболістів на базі Браїлівської ЗОШ І-ІІІ ст.    

    Відділення греко-римської боротьби:

  1. Нестерук Олександр Миколайович – тренер-викладач, який проводить тренування на спортивній базі с. Северинівка. В цьому навчальному році буде тренувати три групи спортивної підготовки.

         Відділення дзюдо:

  1. Дубова Анастасія Вікторівна – тренер-викладач,  яка на початок н навчального року згуртувала дві групи базової підготовки, тренувальні заняття проходимуть на базі Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
  2. Чубко Леонід Дмитрович – у цьому навчальному році на базі Браїлівської ЗОШ і_ІІ ст. під його тренувальні навики попадають чотири тренувальні групи з різною підготовкою тренувальних навиків (п.п. І р.н., п.п. ІІ р.н., б.п.І р.н.,б.п.І р.н.).

          Відділення футболу:

  1. Бедрак Анатолій Миколайович - заняття проводить на базі Северинівської та Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст. , в цьому навчальному році має 50 юних футболістів.
  2. Кочмарюк Юрій Зотійович – тренер-викладач за яким було закріплено 28 спортсменів-вихованців. Тренувальні години будуть проводитись на базі Носківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  3.  Русин Омелян Михайлович – тренер-викладач в якого в цьому навчальному році буде тренуватися 16 вихованців б.п І р.н. Тренування відбуватимуться на базі Станіславчицької ЗОШ І-ІІІ ст.

В загальному контингент спортсменів-вихованців нараховує 308 обдарованих дітей у спорті, які мають бажання та хочуть показати високі результати своєї майстерності та вміння їхніх тренерів зробити з них справжніх професіоналів, 7 штатних та  4 тренера-викладача за сумісництвом, 24 групи різної спортивної підготовки.

         Колектив РДЮСШ продовжує працювати над методичною метою “Взаємозв'язок   навчання і виховання у навчально-тренувальному процесі”.

 

Заступник директора з навчально-тренувальної роботи РДЮСШ

 

Шамутило Н.В.