Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Громадські збори Коростівецької територіальної громади

Коростівецька сільська рада провела збори громадян по трьох населених пунктах, а саме: Коростівці,Чапаєвка,Слобода-Носківецька.

Сільський голова А.П.Кокиза прозвітував перед жителями громади про зроблені роботи в 2015 році та про плани на 2016 рік.

12.03.2016

Звітувати було про що. Протягом  2015 року було проведено поточний ремонт вулиць в с.Коростівці, з’єднані вулиці Лісова с. Чапаєвка та Сонячна с. Коростівці, відремонтовано місток в с.Сл.Носківецька, встановлено три автобусні зупинки в кожному селі, в дитячому садочку були замінені всі вікна і двері,  установлено котел довготривалого горіння. Прийнято дольову участь на придбання твердопаливного котла для школи. Кошти виділялися завдяки великій підтримці наших спонсорів-орендарів, а саме: ТОВ «Курланд», ТОВ «Агро Кряж 1»,ФГ «Дзялів»,ФГ «ВІН-САД»,ФГ «Трі- ОЛ»,ФГ «Євро-Ленд-Плюс».

Перспективні плани територіальної громади на 2016 рік :

  1. Проведення водогону в с.Чапаєвка.
  2. Перенесення ФАПу з аварійного приміщення в приміщення сільської ради
  3. Підсипка доріг по населених пунктах.

На кожному зібрані були гості з району. Інспектор поліції І.В. Карась застерігав громадян не бути зайве довірливими й безпечними у цей непростий час.

12.03.2016

Заступник голови районної ради В.П.Бігас ознайомлював присутніх із станом справ на Жмеринщині, відповідав на запитання присутніх громадян. Головний лікар сімейної медицини О.І.Калінський запевнив мешканців про поліпшення умов обслуговування населення.

Головний редактор Жмеринського радіомовлення «Обрій» О.С.Фальфушинська розповіла про свою діяльність та необхідність збереження радіомовлення в районі. Всі присутні підтримали збереження районного радіо так як багато з них є слухачами радіопрограми «Говорить Жмеринка!».

Було задано багато питань, але разом з тим і обговорено головні питання,

які хвилювали жителів. Співпраця громади та органів місцевого самоврядування різних рівнів дає свої позитивні результати в покращенні умов життя громади.

Коростівецький сільський голова Кокиза А.П.